TEAMS 2020

AJAX AMSTERDAM

Amsterdamsche Football Club “Ajax”, kortweg AFC Ajax of gewoon Ajax, is een Nederlandse profvoetbalclub uit Amsterdam. De club is opgericht op 18 maart 1900 en is een van de drie traditionele topclubs in Nederland. Sinds de oprichting van de Eredivisie speelt Ajax onafgebroken in deze hoogste divisie. Ajax is 33 keer kampioen van Nederland geworden. Op de UEFA-ranglijst van de beste clubs in Europa staat AFC Ajax in het seizoen 2016/17 op 12 mei 2017 als beste Nederlandse club op de 26e plaats met 67.212 punten. In het mondiale voetbal wordt de jeugdopleiding van Ajax gezien als een van de beste ter wereld.

 

TEAMS 2019

AEK ATHENE

Geboren door de vlammen van de vernietiging van Minor Azië in 1922, is AEK de vereniging die leunt in de geschiedenis die de vluchtelingen vertegenwoordigt maar ook de orthodoxie. Het begon allemaal in 1924, toen een groep Constantinopolitanen die in Athene woonde, besloot om een ​​vereniging op te richten die de herinneringen aan hun thuisland en hun cultuur van duizenden jaren onuitblusbaar zou houden, zodat het niet zou doven in de as van grote tragedie en bittere ontgraving van de harten van Groot-Griekenland. Op 13 april 1924 namen de Citizens atleten in de winkel van atletische types van Konstantinos Dimopoulou en de broers Emilios en Menelaos Jonas in de Veranzerou 24 de historische beslissing en had een nieuwe grote vereniging al het leven verworven. Het embleem was de Bicipital Eagle van Byzantijns Imperium en Christendom en kleuren geel en zwart. De geschiedenis begon te worden geschreven met de eerste voorzitter, de journalist en later de plaatsvervanger en minister in de regering Venizelos, Kostas Spanoudis. Het eerste statutenstatuut werd in september 1924 goedgekeurd, met als hoofddoel het bevorderen van sportieve uitmuntendheid en de kernwaarden die de AEK uit het thuisland bracht. De jaren gingen voorbij, de dynamiek waarmee AEK werd verworven overtrof verreweg zelfs de verwachtingen van haar oprichters, terwijl de invloed de Griekse samenleving op Pan-Helleense niveau wereldwijd ‘leunde’. Dit jaar vult de Athletic Union van Contantinopel 94 jaar van leven en een enorme geschiedenis aan met chauffeur, haar Byzantijnse Arend, het kijkt trots in Oost en West en geeft het teken van groot rendement en laat het trots zijn op de moeilijkheden van de afgelopen jaren.

AEK is een traditionele titelkandidaat en door de hele geschiedenis heen heeft de club de volgende prijzen gehaald: 12 nationale competities 15 nationale beker 2 Super Cups 1 League Cup

Teamfoto :

Holland Tournament Presentation AEK Athene U17

SHH/REGIOTEAM

Het regioteam bestaat uit jongens uit teams uit de regio. Ze zijn één jaar ouder dan de tegenstanders van de profclubs. Ze voetballen bij SHH, Wittenhorst, Maasgouw, SVH en VVV. De speler van VVV is het broertje van Beau Vilters. Dit team gaat een aantal trainingen doen en een paar oefenwedstrijden spelen. Op deze manier willen ze goed voor de dag komen op het toernooi.

 

FC KOPENHAGEN

FC Kopenhagen is een Deense voetbalclub, opgericht op 1 juli 1992 en uitkomend in de Superligaen. De club speelt zijn thuiswedstrijden in Parken.

De club werd in 1992 opgericht als fusieclub tussen Kjøbenhavns Boldklub (KB), een club die was opgericht in 1876 en daarmee een van de oudste clubs op het Europese vasteland, en Boldklubben 1903. FC Kopenhagen plaatste zich in het seizoen 2006/07 voor het eerst voor de groepsfase van de Champions League, ten koste van Ajax.

De club heeft een rivaliteit met Brøndby IF die tevens in de hoogste Deense divisie spelen. Beide clubs komen uit Kopenhagen en het zijn de topclubs in het land. Wedstrijden tussen de twee clubs hebben de bijnaam de New Firm, een verwijzing naar de Old Firm, de wedstrijden in Schotland tussen Rangers FC en Celtic.

 Willem II

Willem II is een Nederlandse betaalde voetbalclub uit Tilburg. De clubkleuren zijn rood, wit en blauw. De thuiswedstrijden van de Tricolores worden sinds 1995 gespeeld in het Koning Willem II Stadion aan de Goirleseweg in Tilburg. Aan het einde van seizoen 2010/2011 degradeerde Willem II naar de Eerste divisie, waarop Jurgen Streppel werd aangesteld als nieuwe coach. Onder hem keerde de club op zondag 20 mei 2012 met een compleet nieuw elftal na één seizoen terug naar de Eredivisie. Willem eindigde de reguliere competitie weliswaar als nummer vijf, maar versloeg in de play-offs 2012 vervolgens zowel Sparta Rotterdam als FC Den Bosch. In het daaropvolgende seizoen 2012/2013 werd de club laatste in de Eredivisie en degradeerde ze weer. Het verblijf in de Eerste divisie duurde opnieuw één seizoen. Willem II werd in het seizoen 2013/14 kampioen en keerde zo wederom terug in de Eredivisie. Ditmaal dwong het Willem II van Streppel behoud af via een negende plaats in de competitie, het beste resultaat sinds 2003/04. Streppel hield Willem II vervolgens in zijn vijfde en laatste jaar als trainer van de club nogmaals op het hoogste niveau, nu via de play-offs 2016.

VVV-VENLO

VVV-Venlo is een Nederlandse voetbalclub uit Venlo die op 7 februari 1903 werd opgericht. De afkorting VVV staat voor ‘Venlose Voetbal Vereniging’. Sinds maart 1972 vormt stadion De Koel de thuisbasis voor VVV-Venlo. De afgelopen jaren schommelt het eerste team tussen de eerste divisie en eredivisie(hoogste voetbalklasse). Voor het jaar 2016/2017 is promovatie en het kampioenschap naar de hoogste klasse inmiddels een feit.

VVV-Venlo O17, 2018-2019

Staf: 

Hoofdtrainer:           Jordy     Reneerkens

Ass. Trainer:           Anoir     Redouane

Ass. Trainer:           Raed     Bko

Grensrechter:          Vince    Wolters

Teamleider:             Jos         Heuvelmans

Verzorger:               Nick       Meerts

Staf :                      Marcel    Wagemans

Polonia Warszawa

Polonia Warschau (Pools: Polonia Warszawa [uitspraak: [pɔˈlɔɲja varˈʂava]?]), is een Poolse voetbalclub uit Warschau. Het is de tweede club uit de hoofdstad, achter Legia Warschau. De club is opgericht in de herfst van 1911 en speelt in de clubkleuren zwart/wit/rood/zwart.

In 1921 was de club een van de medeoprichters van de Poolse competitie. Na de Tweede Wereldoorlog werd de club voor het eerst landskampioen. Zes jaar later won de club ook voor het eerst de beker. Echter datzelfde jaar degradeerde de club uit de hoogste klasse en zou er pas 41 jaar later weer in slagen te promoveren. Na één seizoen degradeerde de club en in 1996 promoveerde de club opnieuw om nu tien seizoenen in de hoogste klasse te blijven en een tweede landstitel binnen te halen. In 2006 degradeerde de club en in 2008 nam Polonia de plaats van Dyskobolia Grodzisk in de hoogste klasse over. Wegens financiële problemen werd de club eind mei 2013, ondanks een zesde plaats, uit de Ekstraklasa gezet en werd op 20 juni 2013 failliet verklaard.

De club moest verder in de IV liga en promoveerde in 2016 weer naar de II liga.

KAA GENT

Koninklijke Atletiek Associatie Gent, afgekort KAA Gent of AA Gent is een Belgische voetbalclub uit Gent. KAA Gent was in 1895 een van de tien oprichters van de sportbond Union Belge des Sociétés de Sports Athlétiques, en is bij de KBVB aangesloten met stamnummer 7. KAA Gent speelt in de eerste klasse en heeft blauw en wit als kleuren. Sinds juli 2013 speelt KAA Gent in de Ghelamco Arena met een capaciteit van 20.000 zitplaatsen. De club won in 1964, 1984 en 2010 de Beker van België en werd in 2015 voor het eerst Belgisch landskampioen. De club won toen ook haar eerste Belgische Supercup.

FORTUNA SITTARD

Fortuna Sittard is een Nederlandse betaaldvoetbalclub uit de gemeente Sittard-Geleen die op 1 juli 1968 na een fusie werd opgericht. Vanaf het seizoen 2018/19 speelt de club in de Eredivisie, nadat een tweede plaats in de Eerste divisie 2017/18 genoeg was voor promotie.[2] Fortuna Sittard werd in haar bestaan onder meer kampioen van de Eerste divisie en won tweemaal de KNVB Beker. De thuisbasis is het Fortuna Sittard Stadion, met een capaciteit van 12.511 zitplaatsen (waarvan 800 zitplaatsen voor de bezoekende club, welke kan worden uitgebreid naar 1100 zitplaatsen door het openen van het buffervak)..

MITSUBISHI YOWA

Mitsubishi Yowa Kai (三菱 養 和 会 Mitsubishi Yōwa Kai), gewoonlijk kortweg Mitsubishi Yowa of Yowa-kai genoemd, is een Japanse multisportclub in Sugamo, Tokio. Het is het meest opvallend voor zijn voetbalgedeelte, ook bekend als Mitsubishi Yowa S.C .. Het jeugdvoetbalteam staat bekend om het produceren van veel spelers voor het nationale team, zoals Kokichi Kimura, Yuichiro Nagai, Yoshizumi Ogawa en Junya Tanaka.

RIGHT TO DREAM GHANA

Right to Dream Academy in Ghana werd in 1999 opgericht door de Britse sociaal ondernemer Tom Vernon om kinderen uit extreme armoede de mogelijkheid te bieden een beter leven op te bouwen voor zichzelf en hun gezinnen. Het begon kleinschalig en trainde slechts enkele jongens op een stofstapel in Accra. Het is uitgegroeid tot een volledig residentiële internationale school en biedt studiebeurzen aan getalenteerde kinderen uit heel West-Afrika. Het is momenteel gerangschikt als een van de beste jeugdacademies ter wereld door bleacherreport.com. In maart 2010 werd de nieuwe Right to Dream Academy geopend, een speciaal gebouwde faciliteit ter waarde van $ 2,5 miljoen, gelegen op 20 km ten zuiden van Akosombo in de oostelijke regio van Ghana. Een meisjesprogramma werd in 2013 geïntroduceerd. In 2014 lanceerde Right to Dream Academy het eerste Right to Dream-schoolprogramma in Takoradi.

FC VOLENDAM

]FC Volendam is een Nederlandse voetbalclub afkomstig uit Volendam. De club is opgericht op 1 juni 1977 als afsplitsing van RKSV Volendam (opgericht op 1 juni 1920). Het tenue bestaat uit een oranje shirt en een zwarte broek: daarom wordt de club ook wel ‘Het andere Oranje’ genoemd. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Kras Stadion.

Volendam behaalde tot op heden tweemaal de finale van de KNVB beker. De eerste keer (1958) bleek Sparta met 4-3 te sterk. In mei 1995 ging Feyenoord er met de beker vandoor na een 2-1 overwinning. De hoogste klassering van de club is een zesde plaats in de Eredivisie in de seizoenen 1989/90 en 1992/93.

Kenmerkend voor Volendam zijn de vele lokale spelers, met namen als Schilder, Tol, Steur, Veerman en Jonk en de vele promoties en degradaties van en naar de Eredivisie. Het bezorgde de club de bijnaam De Heen en Weer. De club kwam in het seizoen 2008/09 voor het laatst uit in de Eredivisie.

Almere City

Almere City FC is een Nederlandse voetbalclub opgericht op 14 september 2001, die sinds 2005 betaald voetbal speelt. De Almeerse vereniging was onderdeel van de omnisportvereniging Omniworld. Tot en met het seizoen 2009/2010 speelde de club onder de naam FC Omniworld. Almere City FC stelde in het seizoen 2017/18 pas in de laatste wedstrijd van het seizoen de play-offs om promotie naar de Eredivisie veilig. Vanaf het seizoen 2018/19 voetbalt Almere City FC op echt gras, na 13 jaar betaald voetbal neemt het afscheid van het kunstgrasveld.

TEAMS 2018

AJAX AMSTERDAM

Selectie 2018-2019

Keepers :                             Calvin Raatsie, Harm Dieker

Verdedigers :                        Solomon Bonnah, Devyne Rensch, Nana Kasanwirjo, Anass Salah-Edinne, Julias Dirksen, Eja Dakriet, Nuri Emre Aksit

Middenvelders :                     Donny Warmerdam, Max de Waal, Ian Beelen, Naci Unuvar, Youri regeer, Gibson Jay

Aanvallers :                           Dillon Hoogewerf, Joshua Pynadath, Jaymillio Pinas, Hossein Zamani

Trainer:                                 Dave Vos

Assistent Trainer:                  Richard Knopper

Leider :                                 Mike Harman, Frits Andriese

Fysio:                                   Linda Veltman, Bastiaan de Bruijn

Perfomance Coach:               Dave Louiszoon

ANDERLECHT

Royal Sporting Club Anderlecht (of simpelweg RSC Anderlecht) is een Belgische voetbalclub uit Brussel, meer bepaald uit de Brusselse gemeente Anderlecht. De club werd opgericht op 29 mei 1908, en is bij de Voetbalbond aangesloten met stamnummer 35. Deze Belgische ploeg heeft paars-wit als clubkleuren. RSC Anderlecht speelt sinds 1935 onafgebroken in de Eerste Klasse en won sindsdien al 34 keer de landstitel, negen keer de Beker van België en tien keer de Belgische Supercup. Het won ook vijf Europese bekers: twee keer de Europacup II, twee keer de UEFA Super Cup en één keer de UEFA Cup. Het is hiermee, samen met KV Mechelen, een van de twee Belgische clubs die één of meerdere Europese titels wist te behalen. RSC Anderlecht vormt samen met Club Brugge en Standard de traditionele grote drie van België.

De Jeugd van Anderlecht heeft de laatste jaren talenten voortgebracht zoals: Youri Tielemans en Dennis Praet. Het U17 team van Anderlecht is wereldwijd één van de beste jeugdteams en het team werd vorig jaar kampioen in de hoogste klasse in België. Om die reden zal Anderlecht U17 ook dit jaar weer deelnemen aan de Youth League.

Spelers :

l Hadj Anouar
Alavoine Nicolas François F
Antonio Zacarias
Daskevics Eduards
De Corte Sacha Leon M
De Oliveira Angelo
Ferrara Luca Filippo E
Houttequiet Jules
Kalulika Chris
Kana Marco
Mehssatou Nayel Rayan
Michez Simion Boubacar
Nizet Rob
Stanic Henri Braham
Stroeykens Mathieu Armand Liliane
Van Laere Bram Joris F
Van Landschoot Mathis
Vandierendonck Denz

Staf :

Daniel                   Mijs

Mohamed              Ouahbi

Stephane               Stassin

Jerome                  Themont

Patrik                    Van der Mauten

Fabrice Lucien L     Vandervalle

AEK ATHENE

Geboren door de vlammen van de vernietiging van Minor Azië in 1922, is AEK de vereniging die leunt in de geschiedenis die de vluchtelingen vertegenwoordigt maar ook de orthodoxie. Het begon allemaal in 1924, toen een groep Constantinopolitanen die in Athene woonde, besloot om een ​​vereniging op te richten die de herinneringen aan hun thuisland en hun cultuur van duizenden jaren onuitblusbaar zou houden, zodat het niet zou doven in de as van grote tragedie en bittere ontgraving van de harten van Groot-Griekenland. Op 13 april 1924 namen de Citizens atleten in de winkel van atletische types van Konstantinos Dimopoulou en de broers Emilios en Menelaos Jonas in de Veranzerou 24 de historische beslissing en had een nieuwe grote vereniging al het leven verworven. Het embleem was de Bicipital Eagle van Byzantijns Imperium en Christendom en kleuren geel en zwart. De geschiedenis begon te worden geschreven met de eerste voorzitter, de journalist en later de plaatsvervanger en minister in de regering Venizelos, Kostas Spanoudis. Het eerste statutenstatuut werd in september 1924 goedgekeurd, met als hoofddoel het bevorderen van sportieve uitmuntendheid en de kernwaarden die de AEK uit het thuisland bracht. De jaren gingen voorbij, de dynamiek waarmee AEK werd verworven overtrof verreweg zelfs de verwachtingen van haar oprichters, terwijl de invloed de Griekse samenleving op Pan-Helleense niveau wereldwijd ‘leunde’. Dit jaar vult de Athletic Union van Contantinopel 94 jaar van leven en een enorme geschiedenis aan met chauffeur, haar Byzantijnse Arend, het kijkt trots in Oost en West en geeft het teken van groot rendement en laat het trots zijn op de moeilijkheden van de afgelopen jaren.

AEK is een traditionele titelkandidaat en door de hele geschiedenis heen heeft de club de volgende prijzen gehaald: 12 nationale competities 15 nationale beker 2 Super Cups 1 League Cup

Teamfoto :

Holland Tournament Presentation AEK Athene U17

Players :

Goalkeeper

Georgios           Theocharis

Spyros              Kaloudis

Defender

Ioannis              Antonopoulos

Gilberto            Gega

Pavlos              Koureas

Efthymios         Theodorou

Komstantinos    Tzoatzios

Georgios           Matzourankis

Midfield :

Anthanasios     Kotsios

Fotios                   Pantazelos

Konstantinos         Stamoulis

Antonios Michail    Machairas

Ilias-Filippos         Tsarouchas

Periklis                 Dimitriou

Ioannis                 Koromilas

Attacker

Stafanos              Katsikas

Dimitrios              Panagiotopoulos

Michail               Kosidis

Staff :

Head  Coach                  Georgios    Alexopoulus

Fitness Coach               Evanelos     Bekas

Goalkeeper coach          Georgios    Kioupis

Performance analyst       Aikaterini   Falida

Physio                          Nikolaos    Kalampokas

FC KOPENHAGEN

FC Kopenhagen is een Deense voetbalclub, opgericht op 1 juli 1992 en uitkomend in de Superligaen. De club speelt zijn thuiswedstrijden in Parken.

De club werd in 1992 opgericht als fusieclub tussen Kjøbenhavns Boldklub (KB), een club die was opgericht in 1876 en daarmee een van de oudste clubs op het Europese vasteland, en Boldklubben 1903. FC Kopenhagen plaatste zich in het seizoen 2006/07 voor het eerst voor de groepsfase van de Champions League, ten koste van Ajax.

De club heeft een rivaliteit met Brøndby IF die tevens in de hoogste Deense divisie spelen. Beide clubs komen uit Kopenhagen en het zijn de topclubs in het land. Wedstrijden tussen de twee clubs hebben de bijnaam de New Firm, een verwijzing naar de Old Firm, de wedstrijden in Schotland tussen Rangers FC en Celtic.

Keepers :

Nicklas Nilsson, Bathuan Kulak

Defenders:

Otto Dupont, Daniel Thiesen, Valdemar Jensen,Viktor Kristiansen,Mads Tvilstegaard,Phillip Banda,Emil Koch Erichsen,Malte Adrian,Victor Dedes,Lukas Adrian

Midfielder :

Gabriel Johansen,Emil Lund Antonsen,Lucas Ørneborg,Mattias Jakobsen,Rasmus Brodersen,Nicolaj Østergaard,Daniel Haarbo,Elias Jelert

Strikers :

Kristall Mani Ingason,William Bøving,Marcus Stoltenberg,Fisnik Isaki,

Cheftræner:               Hugo Vicente

Assistent træner:       Morten Norstrand

Holdleder:                  Claus ”Bammes” Jensen

Individuel træner:        Kenneth Weber

Fysisk træner:           Lasse Lindbjerg

Målmandstræner:       Rasmus Lindbjerg

Mental træner:           Troels Banggaard

ALTINORDU FC

Izmir Altınordu Spor Kulübü (of kortweg Altınordu SK) is een sportclub opgericht in 1923 te İzmir, Turkije. De clubkleuren zijn marineblauw en rood, en de bijnaam van de club is de Rode Duivels. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Bornova Doğanlar Stadion, dat een capaciteit van 6.041 heeft. Altinordu heeft de laatste jaren flink geïnvesteerd in haar jeugd opleiding en dit heeft resultaat. Afgelopen jaar hebben de finale gespeeld van het WK voor jeugdteams. Altinordu speelt in de hoogste Turkse Liga en wil graag haar jeugdleden laten doorstromen naar het eerste elftal.

PLAYERS

NO:        NAME SURNAME                      POSITION  /  DUTY

1             MUHAMMED DEMİRCİ              GOALKEEPER

2             NAHİT CAMKESENLER             GOALKEEPER

3             ANIL DOYURAN                        LEFT BACK

4             SERKAN KAYIKÇI                     STOPPER

5             AHMET FATİH UZUN                 CENTER DEFENSE MIDF.

6             FIRAT BİLİCİ                             CENTER DEFENSE MIDF.

7             EFE MUSTAFA ÇETİN              CENTER DEFENSE MIDF.

8             ALİHAN ŞENTÜRK                   CENTER ATTACK MIDF.

9             BURAK İNCE                           CENTER ATTACK MIDF.

10           TUNAHAN ÖZTÜRK                  WINGER FORWARD

11           HAKAN ŞİMŞEK                      WINGER FORWARD

12           SARPER ÇAĞLAR                   WINGER FORWARD

13           ENİS DESTAN                         CENTER FORWARD

14           ALPEREN BAŞKONAK            CENTER FORWARD

STAFF

15           MURAT KORKMAZ                  SPORTING EVENTS MANAGER

16           SEDAT GÜNDOĞDU                ALFA 3. PERIOD CAPTAIN

17           İLKER SEVEN                        U17 TEAM COACH

18           HASAN HAYKIR                      U17 ASSISTANT COACH

19           AHMET YİĞİT                          U17 GOALKEEPING COACH

20           ERCAN ÖZDEMİR                   MASSEUR

21           MERT HÜSEYİN GÜNEY         KIT MAN

SHH/REGIOTEAM

Het regioteam bestaat uit jongens uit teams uit de regio. Ze zijn één jaar ouder dan de tegenstanders van de profclubs. Ze voetballen bij SHH, Wittenhorst, Maasgouw, SVH en VVV. De speler van VVV is het broertje van Beau Vilters. Dit team gaat een aantal trainingen doen en een paar oefenwedstrijden spelen. Op deze manier willen ze goed voor de dag komen op het toernooi.

Trainer : Edwin Verdult en John Wolter

Leider :  Maurice Kochanowski

Keepers :

Juul Hamers

Verdedigers :

Loek Vilters, Goof Vilters, Loek Hamers,

Middenveld :

Semmy Wolter, Niek van der Sterren, Gidi Kleuskens, Ravi Arts, Jens van Hees, Burak Yildrim, Sten Kochanowski,

Thijs Verhagen, Remco Buchmeier, Jarno Valkenburg, Georgie Beckers, Thijs Berentsen,

Aanvallers :

Daan Roelofs, Novah van der Schouw

VVV-VENLO

VVV-Venlo is een Nederlandse voetbalclub uit Venlo die op 7 februari 1903 werd opgericht. De afkorting VVV staat voor ‘Venlose Voetbal Vereniging’. Sinds maart 1972 vormt stadion De Koel de thuisbasis voor VVV-Venlo. De afgelopen jaren schommelt het eerste team tussen de eerste divisie en eredivisie(hoogste voetbalklasse). Voor het jaar 2016/2017 is promovatie en het kampioenschap naar de hoogste klasse inmiddels een feit.

VVV-Venlo O17, 2018-2019

Staf: 

Hoofdtrainer:           Jordy     Reneerkens

Ass. Trainer:           Anoir     Redouane

Ass. Trainer:           Raed     Bko

Grensrechter:          Vince    Wolters

Teamleider:             Jos         Heuvelmans

Verzorger:               Nick       Meerts

Staf :                      Marcel    Wagemans

Spelers:

Nr:

1             Jens                Craenmehr

2             Stijn                Huntjens

3             Jur                  Verstegen

4             Joep                van de Berk

5             Ian                  Ngobi

6             Fin                 Pleunis

7             Jens               Jacobs

8             Niek                Munsters

9             Milan               Lippinkhof

10           Wassim           Essanoussi

11           Stan                 Henderikx

12           Lennart            Mehler

13           Nassim           Achenteh

14           Lars                Nabbe

15           Jessy              Hendrikx

16           Mees               Meeuwissen

17           Levi                  Titulaer

18           Joep                 Munsters

19           Ibrahim              Karpuz

20           Jur                    Clabbers

21           Tomi                  Alexandrov

22           Thijme               Verheijen

23           Javier                 Valerio

24           Aaron                Bastiaans

Roda JC

Roda JC Kerkrade is een Nederlandse voetbalclub gevestigd in Kerkrade. De volledige naam luidt Sportvereniging Roda Juliana Combinatie Kerkrade. De club werd in 1962 opgericht als een fusie van Roda Sport (nov. 1954 fusie ‘Kerkrade’ en ‘Bleijerheide’) en Rapid JC (nov. 1954 fusie ‘Rapid ’54’ en ‘Juliana’). Roda JC Kerkrade speelt zijn wedstrijden in het Parkstad Limburg Stadion. Het eerste elftal van Roda JC is afgelopen jaar gedegradeerd uit de Eredivisie en wil dit jaar haar weg terug omhoog vinden. De Jeugd van Roda staat in Nederland hoog aangeschreven en het Onder 17 elftal speelt in de één na hoogste klasse.

 

SELECTIE RODA JC O17 

Keepers:  

David     Bouzas

Jascha  Hoffmann

Verdedigers:

Raf          Copier

Stan        Cloodt

Tom         Middelhoven

Gereno    Janssen

Mikel       Nuhaj

Martijn     van der Ven

Tom        Cuijpers

Argjend    Pacolli

Quinn      Devoi

Middenvelders:

Quinten   Beckx

Tjerk       Meijs

Roan      Schlupp

Melih      Yilmaz

Ilyas       Oizaz

Ajdin      Mujanovic

Fabio     Sposito

Aanvallers:   

Leroy     Been

Bjorn      Stassen

Nino       Buggea

Kasper   Spierings

Casper   Crommentuijn

Erden     Duran

Levi        Goldsteijn

Technische staf:

Hoofdtrainer                     Danny Volkers

Assistent trainer              Nathan Rutjes

Teammanager                  Bob Teheux

Fysio / verzorger              Ömer Koc

 Willem II

Willem II is een Nederlandse betaalde voetbalclub uit Tilburg. De clubkleuren zijn rood, wit en blauw. De thuiswedstrijden van de Tricolores worden sinds 1995 gespeeld in het Koning Willem II Stadion aan de Goirleseweg in Tilburg. Aan het einde van seizoen 2010/2011 degradeerde Willem II naar de Eerste divisie, waarop Jurgen Streppel werd aangesteld als nieuwe coach. Onder hem keerde de club op zondag 20 mei 2012 met een compleet nieuw elftal na één seizoen terug naar de Eredivisie. Willem eindigde de reguliere competitie weliswaar als nummer vijf, maar versloeg in de play-offs 2012 vervolgens zowel Sparta Rotterdam als FC Den Bosch. In het daaropvolgende seizoen 2012/2013 werd de club laatste in de Eredivisie en degradeerde ze weer. Het verblijf in de Eerste divisie duurde opnieuw één seizoen. Willem II werd in het seizoen 2013/14 kampioen en keerde zo wederom terug in de Eredivisie. Ditmaal dwong het Willem II van Streppel behoud af via een negende plaats in de competitie, het beste resultaat sinds 2003/04. Streppel hield Willem II vervolgens in zijn vijfde en laatste jaar als trainer van de club nogmaals op het hoogste niveau, nu via de play-offs 2016.

Het onder 17 team bestaat voor dit jaar uit de volgende spelers:

Mathijs                Coeckelbergs

Jan.                     Bos

Sietse                 Breeuwsma

Joël                     Ideho

Louis                  Coeckelbergs

Bart                    de Laat

Thijs                   Maas

Tim                    van Riel

Martijn               van der Sande

Finn                   Sanstra

Maarten             Schut

Hafid                 Jahaoui

Mark                 van der Heijden

Jesse                Kieboom

Giannique          de Vulder

Nasser              Wael

Tijn                   van der Poel

Timo                Regioun

Wesley            Spieringhs

Sjef                Verhagen

Technische Staf

Bram           van de Vinne

Mathy          van Mierlo

Kevin           Rombouts

Nory            Saanen

Zagłębie Lubin

Zagłębie Lubin (uitspraak: [zaˈɡwɛmbʲɛ ˈlubin]?, ong. zagwembië loebien [“g” als in zakdoek]) is een Poolse voetbalclub uit de stad Lubin. Zagłębie is opgericht 10 september 1945. De club speelt sinds het seizoen 2009/10 weer in de hoogste Poolse voetbalcompetitie, de Ekstraklasa. In het seizoen 2006/07 werd Zagłębie landskampioen na een lange strijd om het kampioenschap met GKS Bełchatów. In het seizoen 2013/2014 volgde degradatie naar de I liga. De clubkleuren zijn oranje-wit-groen.

Players

Masny                  Kacper

Walczak               Wiktor

Hanc                     Dawid

Kizyma                 Mateusz

Żurek                    Marcel

Paikert                 Sebastian

Pochyra               Krzysztof

Rogalski               Jakub

Sangowski           Jakub

Bieszczad            Kacper  GK

Zych                    Oliwier GK

Szymczyk            Michał

Malec                   Jakub

Bukowski              Adrian

Kruszelnicki         Paweł

Czerwiński            Hubert

Górski                  Marcel

Trepczyński          Maksymilian

Zynek                   Bartosz

Jagodziński           Leszek

 

STAFF :

LIS                          WITOLD               COORDINATOR

KWIATOWSKI          BARTOSZ             COACH

RUTKOWSKI            ŁUKASZ              COACH

GAJDA                    HUBERT               GK COACH

HOŁDA                    DAWID                PHYSIO

 

 

Scheidsrechtersteam

Het scheidsrechtersteam zal dit jaar bestaan uit de volgende scheidsrechters
Peter Bechay, Steve Janssen, Hans Janssens, Max Kok, Bernard Schenk en Mike Theelen.