SHH/REGIOTEAM

Het regioteam bestaat uit jongens uit teams uit de regio. Ze zijn één jaar ouder dan de tegenstanders van de profclubs. Ze voetballen bij SHH, Wittenhorst, Maasgouw, SVH en VVV. De speler van VVV is het broertje van Beau Vilters. Dit team gaat een aantal trainingen doen en een paar oefenwedstrijden spelen. Op deze manier willen ze goed voor de dag komen op het toernooi. De eerste oefenwedstrijd spelen ze op 25 april om 18.00 in de Koel tegen VVV.

De volgende spelers spelen in het team: Juul Hamers, Burak Yildrim, Georgie Beckers, Jarno Valkenberg, Najim DouDou, Thijs Verhagen en Sten Kochanowski( allen SHH), Remco Buchmeier en Sten Dohmen ( beide SVH39), Loekie Vilters ( VVV) Semmy Wolter, Cheyun Kizilaslan, Tuur Gubbels ( allen Maasgouw) en Ravi Arts, Gidi Kleuskens, Sangay Tamang en Niek van der Sterren ( allen Wittenhorst)

We verwachten met deze groep de profclubs goede tegenstand te kunnen bieden. Het team zal onder leiding staan van Erwin de Graaf en John Wolter. Het team zal voetballen in de clubkleuren van SHH.

VVV-VENLO

 

VVV-Venlo is een Nederlandse voetbalclub uit Venlo die op 7 februari 1903 werd opgericht. De afkorting VVV staat voor ‘Venlose Voetbal Vereniging’. Sinds maart 1972 vormt stadion De Koel de thuisbasis voor VVV-Venlo. De afgelopen jaren schommelt het eerste team tussen de eerste divisie en eredivisie(hoogste voetbalklasse). Voor het jaar 2016/2017 is promovatie en het kampioenschap naar de hoogste klasse inmiddels een feit.

Tijdens het Beau Vilters Memorial zal de C1 van VVV-Venlo deelnemen aan het toernooi. Het team bestaat uit de volgende spelers!

Aanvallers: Luc Adrians, Tomi Alexandrov, Jens Jacobs, Ibrahim Karpuz, Rob van der Sterren, Stan van der Sterren, Thijme Verheijen
Middenvelders: Aaron Bastiaans, Moritz Grafen, Jessy Hendrikx, Ian Hussein, Naim Matoug, Mees Meeuwissen, Lennart Mehler, Lars Nabbe, Levi Titulaer, Joppe Wiersma
Keepers: Jens Craenmehr, Stijn Huntjens, Rik Wijers
Verdedigers: Wassim Essanoussi, Stan Henderikx, Milan Lippinkhof, Ruben Martens Fleurkens, Daniel Pfaffenroth, Fin Pleunis
Staf: Mounir Azaoum, Jeroen Beeks, Jos Heuvelmans, Roy Schijven, Jo Spicker, Jay Stals

 Arminia Bielefeld

Het team staat onder leiding van Petar Slavov en speelt in de regioliga West, de hoogste Duitse speelklasse in de U-15 leeftijdscategorie. In deze klasse bezet het team een knappe 5e plaats. Het team wat zal verschijnen op het toernooi bestaat uit de volgende spelers (v.l.n.r)

bovenste rij: Paul Ristau, Gilian Herkströter, Max Kamann, Alessio Fiorentino, Luca Marlon Picker, Ibrahim Kaba, Julius Richardt, Tunay Kutluhan, Luca Zamojski.

Middelste rij: Finn Holsing (leider), Mahmoud Gharsallah (assistent trainer), Heiko Bahre (assistent trainer), Petar Slavov (hoofdtrainer), Christian Stabenau, Dildar Atmaca, Yvonne Preuß (teammanager), Ted Richter (fysio), Sebastian Völzow (spitsentrainer), Sebastian Scherer (leider).

onderste rij: Nico Bäumker, Felix Lang, Simon Benteler, Nik Deubel, Jomaine Consbruch, Daniel Gedert,   Atakan Kurnaz, Phil Appelt, Akbar Tchadjobo.

 Jagiellonia Bialystok

Jagiellonia Białystok is een voetbalclub uit de stad Białystok in Polen. De club werd opgericht in 1920. Jagellonia promoveerde na het seizoen 2006/07 naar de hoogste voetbalcompetitie in Polen, de Ekstraklasa. De clubkleuren zijn geel-rood. Momenteel is het vlaggenschip van de vereniging koploper in de hoogste klasse in Polen. De jeugdopleiding van deze club is ook van uitstekende kwaliteit.

 

 

 

 

 

 

  Fortuna Düsseldorf

achter, v.l.: Niklas Withofs, Victor Gillfren, Jamie Weydert, Daniel Ndouop, Jamil Siebert, Julius Rauch, Mustafa Ipekci, Luke Retterath, Bilal Akhal, Markus Peters, Diego Dubiel, Batuhan Özden
Midden, v.l.: Michael Brechter (ehrenamtlicher Jugendleiter), Nicolai Bohn (Torwarttrainer), Niklas Bonnekessel (Trainer), Florian Elsche (Co-Trainer), Raphael Städtler (Athletiktrainer), Taskin Aksoy (Sportlicher Leiter NLZ), Jens Langeneke (Koordinator U14-U17), Kevin Ameskamp (Administrativer Leiter NLZ)
voor, v.l.: Anas El-Rifai, Francesco Infantino, Erick Surmanski, Enes Schmidt, Luca Fenzl, Haakon Pomorin, Luca Paura, Al-Hassan Turay, Jan Huckstorf, Lorenz Kowalle.

Het jeugdteam van Fortuna Düsseldorf komt uit in de hoogste jeugdklasse van Duitsland, de Regionalliga West. In deze competitie staan ze, met nog 3 wedstrijden te gaan, op een 12e plaats. Om degradatie te ontlopen zullen ze nog één punt in moeten lopen op directe concurrent Fortuna Köln.

Roda JC

 

Roda JC O15 speelt in de tweede divisie en is kampioen geworden in deze klasse en zal volgend jaar weer in de eerste divisie spelen. Het vlaggenschip van Roda JC  speelt in de eredivisie en hoopt daar volgend jaar weer te spelen, al zullen zij hier wel de nacompetitie voor moeten overleven.

 

 

 

 

Ado Den Haag

Al decennia lang staat ADO Den Haag nationaal bekend om zijn hoogwaardige jeugdopleiding, en kan worden beschouwd als het fundament van de club en het eerste elftal. ADO Den Haag is van mening dat de jeugdopleiding meer is dan alleen een opleiding tot profvoetballer, maar ook een omgeving is waar jeugdspelers de kans krijgen om zichzelf te ontwikkelen als mens. Ado Den Haag o15 zal dus een geduchte tegenstander zijn op dit toernooi.

 

 

 

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard o15 speelt in de eerste divisie en staat op een plaats in de middenmoot. Ze staan op het toernooi in de poule bij Roda JC. Een interessant Limburgs onderonsje op dit Internationale toernooi!

 

 

 

 

 

West Ham United

West Ham United komt uit Engeland, om precies te zijn Londen. Zij hebben de bijnaam ‘the hammers’ en zij speelden tot voor kort hun wedstrijden op Boleyn Ground, ook wel bekend als Upton Park. De club heeft een aantal sterspelers voortgebracht met als recent voorbeeld Dimitri Payet. Verder is West Ham United een stabiele middenmoter in de Premier League, het hoogste niveau in Engeland.

De jeugdacademie van West Ham staat hoog aangeschreven in Engeland dus de verwachtingen zijn hooggespannen, gaan de talenten het waarmaken?

Crystal Palace

Crystal Palace komt net als West Ham United uit Londen. De ‘eagles’ hebben de belg Christian Benteke als topscoorder met 17 doelpunten. Ze spelen nu reeds 4 jaar achter elkaar Premier League en hopen nog lange tijd op dit niveau actief te blijven. Dit seizoen zijn ze op een 14e plek geëindigd waarmee nacompetitie wordt ontlopen.