AJAX AMSTERDAM

MORE INFO COMING SOON….

ANDERLECHT

MORE INFO COMING SOON….

AEK ATHENE

MORE INFO COMING SOON….

FC KOPENHAGEN

MORE INFO COMING SOON….

ALTINORDU FC

MORE INFO COMING SOON….

SHH/REGIOTEAM

Het regioteam bestaat uit jongens uit teams uit de regio. Ze zijn één jaar ouder dan de tegenstanders van de profclubs. Ze voetballen bij SHH, Wittenhorst, Maasgouw, SVH en VVV. De speler van VVV is het broertje van Beau Vilters. Dit team gaat een aantal trainingen doen en een paar oefenwedstrijden spelen. Op deze manier willen ze goed voor de dag komen op het toernooi.

VVV-VENLO

VVV-Venlo is een Nederlandse voetbalclub uit Venlo die op 7 februari 1903 werd opgericht. De afkorting VVV staat voor ‘Venlose Voetbal Vereniging’. Sinds maart 1972 vormt stadion De Koel de thuisbasis voor VVV-Venlo. De afgelopen jaren schommelt het eerste team tussen de eerste divisie en eredivisie(hoogste voetbalklasse). Voor het jaar 2016/2017 is promovatie en het kampioenschap naar de hoogste klasse inmiddels een feit.

Roda JC

 

Roda JC O15 speelt in de tweede divisie en is kampioen geworden in deze klasse en zal volgend jaar weer in de eerste divisie spelen. Het vlaggenschip van Roda JC  speelt in de eredivisie en hoopt daar volgend jaar weer te spelen, al zullen zij hier wel de nacompetitie voor moeten overleven.

 

 

 

 

Crystal Palace

Crystal Palace komt net als West Ham United uit Londen. De ‘eagles’ hebben de belg Christian Benteke als topscoorder met 17 doelpunten. Ze spelen nu reeds 4 jaar achter elkaar Premier League en hopen nog lange tijd op dit niveau actief te blijven. Dit seizoen zijn ze op een 14e plek geëindigd waarmee nacompetitie wordt ontlopen.